#nnadsfoot img {display: none;}

Thursday, May 1, 2014

PENGALAMAN IREEN SENDIRI TUKAR-TUKAR SKINCARE

Posted by Ireenmia at 3:18 AM
Assalamualaikum...
Sekarang ni produk yg makin dikenali ramai iaitu Nour Ain Skincare telah mendapat tempat dihati ramai penduduk Malaysia, ramai yang berpuas hati dengan produk tempatan ni...


Kepada sesiapa yang ingin mencuba produk Nour Ain Skincare, mesti rasa sangat2 berpuas hati, insyaAllah, dalam ramai-ramai pengguna skincare Nour Ain ni, jarang sekali mendapat komen yang negatif, dan ireen tengok rata-rata pengguna Nour Ain Skincare mendapat kesan setelah 5 hari penggunaan dan kebanyakannya kulit bertambah cerah!!!  

Terus terang Ireen katakan yang Ireen jenis yang susah nak percaya sesuatu produk, Ireen juga lebih menyokong produk tempatan dan Ireen bangga sebab rasanya ni kali pertama Ireen jumpa produk yg berkesan dan dibuat di Malaysia.
 




Kenapa produk Nour Ain Skincare menjadi pilihan?


~Made in Malaysia, dikilangkan di Tikam Batu, Kedah... (Bukan produk yang ambil di negara lain dan packaging disini, No..No..No yer)

~Buatan tempatan(Bumiputera), orang ISLAM yang buat

~Dibuat daripada HERBA,MINYAK KELAPA DARA,MINYAK ZAITUN DAN LEMON CITRUS (Tidak mengandungi bahan yg merbahaya)


~Jaminan 100 % tiada berlaku pengelupasan!! (Ini serius, ramai yang dah buktikan produk ni tidak ada pengelupasan)


~Sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT (Jerawat especially, Jeragat, Kulit Kusam, Kulit Kering, Kulit Gelap, Parut-parut dan bekas-bekas jerawat)


~Sesuai untuk LELAKI dan PEREMPUAN

~Kesan seawal 3 HARI, majoriti 5 HARI, rata-rata dalam tempoh 2 MINGGU dah nampak kesan 

~HALAL

~Ada Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
~MURAH dan sangat berpuas hati dengan penggunaan 1 set, MINIMUM penggunaan 1 set ialah 1 1/2 Bulan 


(30/7/2013) Testimoni diri sendiri, pengakuan diri sendiri
Lepas dah pakai produk Nour Ain berbulan-bulan, mmg kulit dah jadi cantik sgt2, lepastu ireen saja2 teringin nk tukar produk lain, al-maklumlah perempuan, dpt je tgk produk ni artis pakai, mmg nak pakai la konon jd lg cntik, last2, jerawat batu besar2 lebih drpd 10 biji, mmg jenis jerawat batu muncul start dari bawah rahang dagu tu, makin lama makin naik ke sebelah kening, mmg sakit, malu nk jumpa org dsb  last2, pakai balik produk nour ain, mmg ternyata xsampai seminggu jerawat batu besar2 tu makin kecut. Ya Allah, alhamdulillah sgt2, dlm masa yg singkat je pun xsangka produk nour ain jugak yg terbaik, bantu kulit ireen tanpa pengelupasan.. Skrg ni, xsemestinya produk mahal atau artis pakai sesuai dgn kulit kt, yg penting, produk nour ain sgt selamat dan terdiri drpd bahan2 semulajadi mcm minyak zaitun, minyak kelapa dara dll. td sy ada ternampak gbr pengasas produk nour ain ni, pn rohana, umur 57 tahun, maaf xingat dah kat fb sapa tp mmg cantiklaa kulit dia, xde jeragat langsung, licin je, mmg real kulit dia camtu.. sesiapa yg berminat nk beli produk nour ain kat ireen, better bbm/sms/whatsapp trus ye, if nak tau atau tgk jerawat ireen yg pakai salah produk ni lbh lanjut bleyla text ireen, ireen blh je share 






Yang gambar selepas ni, mmg ok nampak mcm bak kulit telur je kann tapi sebenarnya parut-parut berlubang kulit tak rata n pori-pori besar masih ada lagi. Biasalah parut camtu mmg amik masa sikit nak baik.  Ireen tak pernah guna camera 360, tp mungkin kualiti kamera hp ireen tak berapa sharp sgt sbb tu xnampak sgt parut2 tu. Nak tau mcm mana ireen ratakan kulit parut-parut berlubang? Nanti ireen tunjuk 



PERHATIAN!!
GAMBAR IREEN TESTIMONI IREEN TELAH DIKELUARKAN SEMENTARA KERANA GAMBAR TERSEBUT MEMPUNYAI NOMBOR TELEFON IREEN YG LAMA. JADI IREEN AKAN MASUKKAN SEMULA GAMBAR TERSEBUT BERSAMA GAMBAR TERBARU 2017 SETELAH LEBIH 5 TAHUN MENGGUNAKAN NOUR AIN BERSAMA NOMBOR TELEFON YG BARU PADA TESTIMONI IREEN YG LAMA. 15/5/2017 (1.04AM)

FAST RESPONSE, WHATSAPP JE IREEN OK


Dapatkan produk Nour Ain Skincare

Ireen
SMS/Whatsapp  - 019 263 2358

0 comments:

Post a Comment

 

IREENMIA THOUGHT Copyright © 2010 |

Free Website templatesSEO Web Design AgencyMusic Videos Onlinefreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates